ffdb2f96-8520-4bdd-90b8-7cbaff28e9f1

Referenties

De klant aan het woord

De ervaring van klanten met de oplossingen van EquiElite
externalId=equi-elite-referenties-1.1.3.1.1.1.1&filter[active]=1

Conetta van Beusichem

Ruiter

Gastro Care

Een van onze paarden steigerde veel, was erg gevoelig aan haar buik met rijden en trapte tijdens het eten achteruit. We hebben van alles geprobeerd maar met de Gastro Care zien we nu echt resultaat. Het paard kan nu weer normaal een wedstrijd rijden.

Conetta van Beusichem

Ruiter

Stress Control

Tijdens spannende momenten is ons jonge paard erg druk in haar hoofd en wordt haar ontlasting erg dun. Hoewel ze de oefeningen goed onder de knie heeft neemt de onrust in haar hoofd toe. Met de Stress Control is het paard veel beter te rijden en hervindt de rust.

Claudio Fumagalli

Riant Equestrian Centre / Trainer & Wedstrijdmenner / Stress Control

We gebruiken het bij een drietal paarden die internationaal tweespan lopen. Paarden zijn niet meer nerveus en gespannen. Eten rustig en tijdens de wedstrijden fijn alert.

Micky Morssinkhof

Double M Stables / Ruiter / Stress Control

Zowel voorafgaand aan de training als concours gebruiken we Stress Control. Onze paarden worden hierdoor ontspannen zonder de alertheid te verliezen. We ervaren minder stress en schrikreacties bij onze paarden.

Melvin Greveling

Ruiter / trainer
Gastro Care

Na een aantal weken Gastro Care te hebben gebruikt hebben de paarden geen merkbare maagklachten meer. Zijn ze meer ontspannen, fijn te rijden en te trainen.