Optimale ondersteuning van sportpaarden

Dagelijks bieden wij met de producten van EquiElite ondersteuning aan (sport)paarden. Met een gedreven team aan ervaren specialisten, waaronder dierenartsen en diervoeder technologen werken wij aan het ontwikkelen van nieuwe producten die bijdragen aan de gezondheid en conditie van (sport)paarden. Alleen door middel van testen en nauw contact met ruiters, trainers en gespecialiseerde (para) medici kunnen wij nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verder optimaliseren. 

100% natuurlijke ingrediënten

De gezondheid van een paard houdt direct verband met zijn prestaties. Niet alleen de omgeving maar ook voeding kan een belangrijke invloed hebben op de gezondheid van uw (sport)paard. Het is daarom belangrijk dat uw paard optimaal wordt ondersteunt met een juist afgesteld trainings- en voedingsschema.  Onze producten worden gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, welke optimaal bijdragen aan de gezondheid van uw paard. 

Samenwerking staat voorop

Als ruiter, trainer en veterinair bent u dagelijks intensief bezig met de training, begeleiding en het welbevinden van uw sportpaarden. Samen met u willen wij producten ontwikkelen die u hierin optimaal ondersteunen. Wij zijn daarom continue in overleg met ruiters, trainers en (para) medici binnen de nationale- en internationale ruitersport om daar waar mogelijk verbeteringen aan te brengen. Alleen door samenwerking kunnen wij een optimale ontwikkeling waarborgen en de gezondheid van uw paard blijven ondersteunen.

Onze speerpunten

Met een gedreven team aan ervaren specialisten werken wij aan de ontwikkeling van nieuwe producten die bijdragen aan de verbetering van het welzijn en de prestaties van uw paard.

externalId=equi-elite-over-ons-1.1.2.1.1.2.1&filter[active]=1
Natuurlijke ingrediënten

Onze producten bevatten alleen  100% natuurlijke ingrediënten die het paard optimaal ondersteunen. 
 

Hoogwaardig & effectief

De geconcentreerde ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en wetenschappelijk bewezen effectief.

Optimale ondersteuning

U bent intensief bezig met het welbevinden van uw sportpaarden, wij blijven graag doorlopend in overleg om onze producten te verbeteren.

Veilig in gebruik

Onze producten zijn veilig in gebruik en we houden nauwlettend de FEI Equine Prohibited Substances List in de gaten.  

externalId=equi-elite-home-1.1.5.1.1.1.2&filter[active]=1